Apps Early English

​​Op deze pagina vindt u een lijst met apps die verzameld zijn voor het proeject iPadproject Early English voor de kleuters op de Binckhorst St. Jan en de Wilge. Meer informatie over dit project vindt u hier: iPadproject Early English
De apps kunt u filteren per thema en/of prijs. Momenteel wordt deze lijst aangevuld en verbeterd. 
​Heb je opmerkingen over deze links, zijn er links die niet werken, dan kun je mailen naar de webmaster.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden.
 
Applicatie
Download
Thema
  
  
Beschrijving
ConversationGratis
Fun English combineert een gestructureerde cursus Engels met opwindende en grappige spelletjes. De kinderen beleven plezier met de oefeningen terwijl ze Engelse woorden, zinnen, spreken en spellen leren. De cursus Engels is opgedeeld in lessen. Elke les bevat een hoeveelheid sleutelwoorden die op verschillende manieren wordt gebruikt om zowel het aanleren als het onthouden van deze woorden kinderspel wordt. Er wordt gebruik gemaakt van mannen en vrouwen stemmen en zowel Amerikaanse, Britse en andere Engelse klanken en uitdrukkingen. Er wordt geleerd binnen de thema's; kleuren, dieren, lichaamsdelen etc. Hier vindt u een overicht van alle apps van Fun English: http://itunes.apple.com/nl/artist/pumkin.com/id428920242
Concepts€0,89
Monkey Preschool Lunchbox is gericht op kinderen van 2 tot 5 jaar. Bij de spelletjes moeten eenvoudige taken worden verricht. Er zijn zeven verschillende spelletjes waarbij de kinderen leren over kleuren, letters, tellen, vormen, maten, vergelijken etc.
OrderGratis
Met deze app leer je de vergrotende trap. Welke is sneller, welke is groter, welke is lichter etc. De ingesproken taal is Engels. Maar je kunt zelf alles opnieuw inspreken in jouw gewenste taal en/of met jouw stem en je kunt meer tekst toevoegen om de app nog leerzamer te maken.
Order€0,89
Bij deze app krijg je 2 of 3 foto’s te zien en moet kiezen uit 2 of 3 plaatjes wat bij elkaar hoort. Wanneer je drie plaatjes na elkaar goed hebt, gaat de app automatisch naar een moeilijker niveau. De app is volledig aanpasbaar, dus aantal items is instelbaar, ook geluid, je kan de app opnieuw inspreken in een andere taal/met je eigen stem.
Animals, Insects€1,79
Deze app legt de focus op eenvoud en leert de kleuters de kleuren en basis kennis van dieren en hun huisjes. De dieren en hun geluiden zijn gemakkelijk te herkennen. Kleurijke, grappige plaatjes, mooie muziek en positieve bekrachtiging zorgen voor de aandacht van de leerlingen.De kinderen kunnen gemakkelijk zelfstandig over dieren leren.
InsectsGratis
Het doel van deze app is om jonge kinderen te interesseren in de wereld van insecten. Ook maakt het ze bewust van deze spectaculaire wereld. Het helpt daarbij ook kinderen die bang zijn voor insecten, het leert ze de angsten voor de insecten te overwinnen tijdens het leren over de beestjes.
Animals, Insects€1,79
ABC Baby - bugs life helpt kinderen namen van insecten te leren via spelletjes. De app bestaat uit een set van drie spellen en atciviteiten voor kleuters/peuters. Het is voorzien van bijzondere illustraties en annimaties.
Animals, InsectsGratis
Kan jij de gelijkende insecten vinden? An insect appears and you must take a look and then find all the other insects that are the same. Touch them to select them and when you have found them all a new set will appear. There are no menu's, no text, no scoring, no buttons. Just a simple clean interface to promote pattern and colour recognition.
Animals, InsectsGratis
Vind jij de vlinders die bij elkaar horen? Wanneer je ze allemaal hebt gevonden wordt er een nieuwe set zichtbaar. De app is erg geschikt voor jonge kinderen omdat er geen tekst, scores of knoppen in voor komen. Het is gemakkelijke en simpele omgeving om kleur en patronen in te leren herkennen.
Animals, InsectsGratis
Deze app leert kinderen over insecten door twee verschillende multi-cards spellen te spelen. Met de kaarten en quizes wordt hun kennis over insecten vergroot.
WaterGratis
De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5.
WaterGratis
Help de zeenhond om van San Francisco naar Alaska te zwemmen! Met jouw help zal de zeehond zijn weg vinden en smakelijk voedsel vinden om zijn weg naar huis te kunnen maken. Maar kijk uit, er zijn andere hongerige dieren in de zee. Dit spel zorgt ervoor om de vingervlugheid/swipe vaardigheid van de kinderen te vergroten en is vooral aantrekkelijk om te spelen. Voor het Engels is het niet erg leerzaam.
WaterGratis
Gillbert behoort tot een school van vissen. Elke dag leert hij over de wonderen van de onderwater wereld Leer in dit verhaal hoe Gilbert een dolfijn in nood helpt en ook anderen te hulp schiet. Ondertussen zorgt hij ook goed voor zichzelf.
Animals, Water€1,79
Ontdek de onderwaterwereld. Leer over: 1) Vind de gelijken: leuke memory spellen en onthoud alle vissen. 2) Kleuren: Leer over de kleuren van de en de shaduwen van de vissen. 3) Nummers: Leer alle nummers en het tellen met je bubbelende vrienden! 4) Zoek de verschillen: welke vis hoort er niet thuis in de school. 5) Verstoppertje: onder water zijn je vissen vriendjes verstopt, vind jij ze?
WaterGratis
Deze app neemt de kleuter mee op een educatieve reis door de zee. Leer tellen, het alfabet met plezier. Door de stippen met elkaar te verbinden leert het kind de juiste volgorde op een leuke manier. Als de puzzel is opgelost ontstaat het dier als beloning.
Conversationgratis
Met Fun English Videos leren de kinderen de basis van Engelse conversaties. Elke video is voorzien van stripfiguren of aantrekkelijke karakters. Ook wordt er veel in gezongen.
Conversation€0,89
Fun English Videos leer de kinderen de basis Engelse conversaties. In de video's zien de kinderen aantrekkelijke stripfiguren of karakters die veel zingen en bepaalde rollenspellen spelen. Ze leren hoe ze bijvoeglijke naamwoorden kunnen gebruiken en hoe je mensen of dingen kunt beschrijven.
Autumn, SeasonsGratis
De seizoenen komen veel terug in het onderwijs aan jonge kinderen. Dit kinder prentenboek omvat veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken, over de herfst. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5.
AnimalsGratis
Dit prentenboek gaat over een onderwerp wat veel jonge kinderen aanspreekt, paarden. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4.
FamilyGratis
Ook een zeer goed prentenboek voor het thema familie. Dit keer in het bijzonder over opa. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5.
FamilyGratis
Ook oma komt aan bod tijdens het thema familie met behulp van dit boek. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4.
StorybooksGratis
Lezen op een leuke manier onder de aandacht brengen, gebruik dan dit verhaal. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5.
Spring, SeasonsGratis
Wanneer de lente wordt besproken is dit een handig prentenboek. Ook tijdens gezamelijke instructie kan dit goed gebruikt worden. The 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4.
FamilyGratis
De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4 (afhankelijk van het Engels niveau). Dit boek past goed in het thema familie of kan gelezen worden rondom moederdag.
StorybooksGratis
The 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5. Dit verhaal gaat over het lezen van boeken.
Transportation€1,79
Wheels on the Bus zorgt voor een interactieve ervaring waarbij veel taal en cognitieve vaardigheden worden vereist. Via aantrekkelijke illustraties en muziek leert men engels op een leuke manier. Deze app is al in de prijzen gevallen en is een kinder klassieker.
Animals, InsectsGratis
Ga mee op natuur avontuur. Help de BeBee the bee om nectar te verzamelen en de andere wespen te berschermen. Ze is een bezig bijtje en terwijl je haar helpt leer je meer over de natuur en de bijen.
ShapesGratis
Laten we vormen gaan maken! Deze app moedigt kinderen aan om vormen te ontdekken in combinatie met kleuren. Op allerlei manieren leren ze zowel tekstueel als verbaal via een speelse manier. Er is ook een betaalde versie van deze app voor €0,89, met net wat meer mogelijkheden.
Animals€0,89
George de aap is gevraagd om te helpen in de dierentuin. George heeft verschillende taken, zo maakt hij dieren wakker en verzorgt hij ze door ze schoon te maken of te voeren. Kinderen leren terwijl ze dit doen over de verschillende dieren en regio's. Een interactieve app voor kinderen t/m groep 3.
AnimalsGratis
Verschillende soorten memoryspelletjes. De plaatsjes zijn foto’s van dieren. Animal hunt: Hier laten ze de plaatjes van de dieren zien. En dan worden de plaatsjes omgedraaid en moeten de leerlingen de plaatjes weer omdraaien. Er staan ook lege vakjes tussen, daar moeten ze dan niet op drukken. Find the item: De leerlingen krijgen even een aantal plaatjes te zien en dan zegt de stem op welk dier ze moeten drukken. De leerlingen moeten dus de Engelse namen weten van de dieren en herinneren waar het plaatje van het dier stond. Memory cards: Dit is het bekende memory spel. Bij elk plaatje wordt de naam van het dier ook in het Engels genoemd.
Animals€2,69
10 verschillende educatieve spellen om uw kind te leren over kleuren, tellen, vormen, maten, herkennen van verschillen, samenvoegen, geheugen, logica en nog veel meer. Op manieren die leuk en levendig zijn. Vier verschillende interactieve kaarten met dieren uit de hele wereld.
AnimalsGratis
Memoriespel dieren. Deze app kunnen de leerlingen alleen of samen spelen. Hebben ze een goede match dan wordt de naam van het dier, ding ook genoemd in het Engels.
AnimalsGratis
Een app om de Engelse namen van de dieren te leren en te controleren of de leerlingen ook het juiste dier kunnen vinden. De app bestaat uit duidelijke foto’s van verschillende dieren. Dieren uit de dierentuin, van de Boerderij, maar ook huisdieren. Learn it, De leerlingen swipen van pagina naar pagina en horen hoe elk dier heet. De dieren zijn op alfabetische volgorde gerangschikt. Find it, de leerlingen horen op welk dier ze moeten tikken. Ze worden gecorrigeerd als het niet goed is
AnimalsGratis
De dieren in deze app zijn gemaakt als een cartoon. Bij fun learn leren de leerlingen d.m.v. flashcards de naam van het dier en welk geluid ze maken. Bij Fun Quiz krijgen de leerlingen een beschrijving en moeten ze het goede dier aanraken. Bij fun match moeten de leerlingen het juiste woord koppelen aan een plaatje. Dit onderdeel is niet geschikt voor in de onderbouw.
AnimalsGratis
Deze app is een prentenboek met foto’s. De leerlingen leren zinnen die ze kunnen gebruiken om aan te geven wat ze leuk vinden of wel of niet kunnen. De leerlingen leren van dit vooral verschillende tegenstellingen.
AnimalsGratis
Bij deze app zien de leerlingen eerst waar de dieren leven, bv. In een kooi, in de wei en wat ze eten. En als ze op een knop drukken verschijnt het dier en kunnen ze op het woord drukken om erachter te komen hoe het dier heet. Het dier maakt ook geluid
AnimalsGratis
De leerlingen kunnen alleen of met z’n tweeën met deze app aan de slag. Het is een spel waarbij ze zo snel mogelijk een plaatje dat genoemd is moeten aanklikken. Het nadeel van deze app is dat er ook andere onderwerpen doorheen zitten, zoals: kleding, speelgoed en eten.
Autumn, Seasons€1,79
Leer de kinderen alles over wat de herfst te brengen heeft: weersveranderingen, planten, dieren, tradities. De gratis versie is niet compleet, maar wanneer je betaald krijg je het hele verhaal.
Autumn, Seasons€0,89
The 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4 (afhankelijk van het Engels niveau). Dit boek past goed in het thema herfst, omdat veel woorden omtrent dit thema in het verhaal voorkomen.
Counting Fingers
Numbers, Counting€0,89
Door op de vingerpoppetjes te drukken leren ze tellen in het Engels. De leerlingen beginnen steeds opnieuw met tellen tot dat ze bij de tien zijn, dan is deze app uitgespeeld, Leuk voor groep 1.
Vegetables Puzzle
Food€0,89
De leerlingen kiezen een groente en daar maken ze de puzzel bij. Als de puzzel klaar is zegt de app welke groente zij gemaakt hebben.
Songs4kids
MusicGratis
Bekende Engelse liedjes leren als: -ten little Indians - If you’re happy -It’s raining, It’s pouring -Rain,rian, go away -the eentsy weenstsy spider -Six little ducks -Row, row, row, your boat
Suzy's Autumn Party
Autumn, SeasonsGratis
Storybook over een meisje die in het herfstweer naar de markt moet en een heel avontuur beleefd. De plaatjes zien er levendig uit en het is net of de leerlingen kijken naar een filmpje. Het verhaal wordt rustig verteld en uitgebeeld.
Jigsaw Seasons
Seasons€1,69
Een plaatje van het seizoen wordt een puzzel en de leerlingen maken de puzzel. Als het plaatje af is beweegt het en kunnen ze een andere puzzel maken.
Halloween wood Puzzle
Autumn, Seasons€1,79
Leuke app voor de periode met Halloween en St. Maarten. De leerlingen maken de puzzels van verkleden kinderen.
Matrix Game 3
ShapesGratis
Met deze app leren de leerlingen vormen bij elkaar zoeken in een tabel.
Songs 4 Kids 2
MusicGratis
Bekende Engelse liedjes leren als: -Pat-a-cake -Hokey Pokey -Head and shoulders - Finger family -Mary had a little lam - old MacDonald had a farm -How are you?
Halloween Party
Autumn€0,89
Interactief Storybook over Halloween wat heel spannend wordt voorgelezen. Dit verhaal is wel bedoeld voor de oudste kleuters. Voor de Jongste kleuters kan dit verhaal wel te spannend zijn.
ABA Flashcards Emotions
Concepts, emotionsGratis
Fotoflashcards met verschillende emoties. Worden ook benoemd in het Engels. Zitten wel veel moeilijke begrippen bij, zoals: surprised, tired, disgusted, focused, frustrated. Deze app is meer geschikt voor de oudste kleuters
Are you the real Sint Nicolas?
St. NicolasGratis
Een Engels storybook over Sinterklaas die zijn rode kostuum vergeten is mee te nemen op weg naar Nederland. Dit probleem wordt gelukkig opgelost door een meisje die hem wel herkent als Sinterklaas. De plaatjes zien er levendig uit en het is net of de leerlingen kijken naar een filmpje. Het verhaal wordt rustig verteld en uitgebeeld.
Colors Shapes
Colors, ShapesGratis
De leerlingen gaan in deze app naar een snoepfabriek waar de leerlingen op een spelenderwijs de kleuren en de vormen leren.
Candy Count
Food, St. Nicolas, Colors, Counting, ShapesGratis
De leerlingen gaan de snoepjes sorteren op kleur en op hoeveelheid.
Photo Touch Toys
Christmas, St. Nicolas, ToysGratis
De leerlingen moeten het plaatje aanraken wat genoemd wordt in Het Engels. De begrippen gaan over speelgoed en moeten in de klas wel aangeboden zijn, anders is deze app te moeilijk voor kleuters.
Toy Match
Christmas, St. Nicolas, toysGratis
Een memoryspel met verschillende speelgoed voorwerpen. Een goede geheugenspel voor groep 1 en 2.
Concepts, ConversationGratis
Deze app kan goed gebruikt worden om te kijken hoe het staat met de woordenschat van de leerlingen. Je krijgt een woord te zien, het woord wordt ook in het engels uitgesproken en je krijgt diverse plaatjes te zien, de leerling moet het juiste plaatje aanraken bij het woord en hoort meteen of het goed is.
StorybooksGratis
Een Engels storybook over een verjaardag van een meisje, Daisy. De leerlingen volgen het verhaal van een meisje die 5 jaar oud wordt en de waterpokken krijgt. De plaatjes zien er levendig uit en het is net of de leerlingen kijken naar een filmpje.
StorybooksGratis
Charlies treehouse is een prentenboek en deel van de Take it easy method voor het speels leren van het Engels.
Knights-Castles, King-Queen, StorybooksGratis
Een prentenboek en sprookje met mooie plaatjes en een bijzonder verhaal over een prins en een prinses. In het Engels en Frans.
Concepts, Human body, Clothes€1,79
Where is my sock? is een mooi getekend verhaal/prentenboek over een jongetje die zijn sok kwijt is. Het is voorgelezen door een kind en heeft wat interactieve elementen. De zinnen zijn kort maar krachtig en met veel herhaling.
Autumn, Seasons, weather€1,79
Een interactief storybook die meer lijkt op een tekenfilm. Stella en Sam (broer en zus) gaan samen op avontuur buiten in de regen.
Christmas, Winter, Seasons, weather€1,79
Deze app is een interactief storybook wat meer lijkt op een tekenfilm. Stella en Sam gaan samen op avontuur buiten in de sneeuw.
Winter, Seasons€0,89
Interactief Storybook. Druk op ‘read to me’ en de vogel vertelt een verhaal over de winter. Het verhaal wordt niet te snel voorgelezen en daarom ook goed bij te houden voor jonge kleuters. De leerlingen krijgen tijdens het verhaal opdrachten die ze moeten doen. Zoals een puzzel maken, memory ect.
Winter, Seasons€1,79
Dit prentenboek gaat Winter is'
Winter, Seasons€0,89
Alle woorden over de winter leer je gemakkelijk met deze app. Een grote praatplaat zorgt voor de koppeling en de juiste uitspraak van de woorden die bij dit thema horen.
Winter, SeasonsGratis
Dot-to­-dot activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook erg educatief. Veel kinderen zijn meer geinteresseerd om de volgende letter/cijfer te vinden wanneer ze weten dat er een winters plaatje tevoorschijn komt.­
Winter, SeasonsGratis
Dit prentenboek gaat over een onderwerp wat veel jonge kinderen aanspreekt, sneeuw. The 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5, afhankelijk van niveau.
Winter, SeasonsGratis
Een app met videos, books, photos and interactive activities over het thema winter.
Winter, SeasonsGratis
Leer met behulp van puzzels meer over het thema winter. Om alle seizoenen te krijgen moet je de app kopen, 1,79 euro.
St. Nicolas, Toys€0,89
Door patronen te herkennen en te vinden leren de kinderen meer over speelgoed.
St. Nicolas, Toys€1,79
Vind meer van hetzelfde speelgoed. Als je met deze app speelt heb je de keuze uit drie niveaus.
Family€2,99
Een interactief prentenboek waarbij voorgelezen wordt of zelf gelezen kan worden. De plaatjes gaan bewegen als je er op drukt wat maakt dat het verhaalheel interactief wordt. Ook leuk voor vaderdag.
Family€1,99
Een interactief prentenboek over moeders waarbij voorgelezen wordt of zelf gelezen kan worden. De plaatjes gaan bewegen als je er op drukt wat maakt dat het verhaal heel interactief wordt. Ook leuk voor moederdag.
FamilyGratis
Dit prentenboek past goed in het thema familie. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4 (afhankelijk van het Engels niveau).
FamilyGratis
Dit prentenboek gaat over zussen. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4 (afhankelijk van het Engels niveau). Dit boek past goed in het thema familie.
Drag and Match
Carnaval, Colors, Shapes€ 0,89
In deze app selecteren en sorteren de leerlingen vormen, kleuren, verschillende maten die bij elkaar horen.
Christmas, WinterGratis
Zing mee of luister naar allerlei interactieve bekende kerst liedjes. Mooie illustraties en goed gezongen. Om meerdere liedjes te krijgen moet je betalen.
Christmas, Winter, Music €1,79
Een interactieve app om muziek mee af te spelen. Help Stella en Sam om met hun band muziek te spelen.
Boowa & Kwala a day at the circus
Carnaval, Shapes, Circus€0,89
Boowa en Kwala twee dierenfiguren die de kinderen meenemen in de wereld van het circus. De kinderen voeren verschillende opdrachten uit die duidelijk worden uitgelegd door Boowa of Kwala.
ChristmasGratis
In de app twinkle twinkle little star wordt het liedje met beeld, tekst en muziek op een aantrekkelijke manier afgespeeld.
Christmas €0,89
Billy and the snowman is een interactief verhaal over kerst. Terwijl je dit verhaal leest of laat voorlezen kun je klikken op de beelden en gebeurt er van alles.
ChristmasGratis
Met deze app kun je allerlei spelletjes doen die in het teken staan van kerstmis. Er wordt veel gesproken in de app.
Insects, Spring€1,79
Sam en Stella beleven een nieuw avontuur. Samen met hun leer je over vlinders, rupsen en meer over de natuur. Tijdens het verhaal kun je allerlei leerzame spellen doen.
SpringGratis
In deze app kun je verschillende spellen doen die met pasen te maken hebben. Zo wordt je tijdens het verhaal gevraagd om de paashaas te helpen om te versieren of te zoeken naar paaseieren.
Shiny Party
Carnaval, Shapes€0,89
Interactief storybook, waarbij de kinderen helpen om een surprise party te organiseren. Bij de voorbereidingen horen: cadeautjes inpakken en de vormen leren, cubcakes maken (sorteren).
Spring, Seasons€1,79
Spring changes is een verhaal over de lente. Wanneer je op de plaatjes drukt worden sommige woorden nog extra zichtbaar. Dit verhaal gaat ook in op de verandering in het weer en de natuur.
FamilyGratis
Door op een plaatje te drukken zie je een foto en wordt er iets gezegd over wat je te zien krijgt. Alle zinnen die worden uitgesproken hebben met familie te maken.
Knock knock family
FamilyGratis
Een kiekeboe (peek-a-boo) spel waarbij de kinderen de familieleden in het Engels leren.
Baby learns colors
ColorsGratis
Een simpele app waarbij de kinderen snel de kleuren leren in het Engels.
FamilyGratis
Leer meer over familie door veel leerzame vragen te beantwoorden of spellen te spelen. Er is een goede spraakondersteuning in deze app.
Fun with colors
ColorsGratis
In deze app leren de kinderen kleuren aan door eerst een figuur te zien met die kleur en dan benoemen ze de kleur een paar keer. Om te controleren of het kind het weet, vragen ze later: 'Can you find the green leaf?".
Human body€0,89
Adam's body is een 3D jongetje en als je op zijn lichaam drukt, dan vertelt hij hoe dat lichaamsdeel heet. Om te controleren of de kinderen de lichaamsdelen kennen, kunt u later de 'quiz; spelen en horen de kinderen op welk lichaamsdeel ze moeten drukken.
Kids at Home
Family, House€0,89
Een interactieve app waar twee kinderen met hun huisdieren een rondleiding geven in hun huis. In het huis zijn 5 verschillende deuren die elk naar een andere kamer gaan in het huis. In deze app leren de kinderen wat je allemaal kan vinden in een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer.
AnimalsGratis
Zoek een bepaald dier wat genoemd wordt. Hoe verder je komt des te moeilijker hij wordt.
AnimalsGratis
Leer 55 dierengeluiden via flashcards. De eerste 20 geluiden zijn gratis, voor de rest moet je 0.79 euro betalen.
AnimalsGratis
Een grote lijst dieren met een plaatje en geluid per dier. Ook kan de naam van het dier gespeld worden.
AnimalsGratis
In de app farm sounds kun je de boederij dieren geluiden oefenen met verschillende spelletjes.
AnimalsGratis
Van verschillende dieren krijg je een foto en een klein verhaaltje over het dier. Er zijn meerdere foto's/verhaaltjes per dier.
AnimalsGratis
50 dierengeluiden met afbeelding. Standaard in het Engels en het Frans. Na aankoop verdwijnen de reaclames en kun je meer talen toevoegen.
AnimalsGratis
Dit prentenboek gaat over een onderwerp wat veel jonge kinderen aanspreekt, katten. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4.
AnimalsGratis
Dit prentenboek gaat over honden. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4.
AnimalsGratis
Via een plaatje van het dier en een zinnetje hoor je het geluid wat erbij past.
Alphabet, Animals, Colors, Numbers, Shapes€0,89
De onderwerpen Animals, Shapes, Colors, Alphabets en Numbers komen in deze app via spellen onder de aandacht. In deze app kan je leren, een quiz doen of de juiste paren bij elkaar zoeken.
AlphabetGratis
Via verschillende spellen leert het kind de letters van het alfabet. Zo kun je puzzelen, een liedje luisteren/zingen, punten verbinden etc.
AlphabetGratis
Per letter krijg je vijf woorden met plaatjes en geluiden die passen bij die letter.
Animals, Conversation, Family, Human body, Food, House, Colors, Numbers, Counting, Transportation€ 1,79
De beste manier om te leren Engels voor kinderen! Leuke en mooie olifant Benny helpt kinderen om eenvoudige en duidelijke woorden, die ze kunnen gebruiken in het dagelijks leven te leren. Aantrekkelijke flashcards met uitspraak van de woorden en interessante games zal snel betrekken van het kind in de wereld van het Engels voor kinderen. Alleen de meest voorkomende woorden in kid's woordenschat worden gepresenteerd in onze app 'Engels met Benny ".
AlphabetGratis
Het alfabet kan geoefend worden met behulp van een quiz, puzzel, het schrijven van de letters en door te horen welke woorden er allemaal die ene begin letter hebben.
Alphabet€0,89
Een mooie app waarin je op allerlei manieren het alfabet kan leren
In the kitchen
Food, HouseGratis
In een kleurrijke keuken leren de kinderen de namen van de verschillende materialen en apparaten die je kan gebruiken in de keuken. Om te controleren of de kinderen de begrippen kennen, zit er ook een test bij. De test kunnen de kinderen niet zelfstandig en hebben hulp nodig van een docent.
AlphabetGratis
De kinderen kunnen kiezen met welk thema ze het alfabet kunnen leren. Bijvoorbeeld: dieren, fruit, birds, flowers.
Alphabet €1,79
Speel verschillende spelletjes en leer ondertussen het alfabet.
AlphabetGratis
Vind de juiste letter die genoemd wordt.
AlphabetGratis
Door puzzels te leggen leer je met deze app het alfabet.
Kitty woorden Family
Family, HouseGratis
Een app waarbij het lijkt of je echt in de woonkamer of slaapkamer (etc.) bent en als je ergens op drukt hoor je wat het is in het Engels. Bij de quiz is goed te controleren of de kinderen de begrippen eigen hebben gemaakt.
Alphabet €1,79
Meerdere spellen die op een leuke speelse wijze worden aangeboden mbt het alfabet.
AlphabetGratis
Kies de juiste letter.
Miko
Family, People, House€ 1,79
Storybook over een muisje die niet in bad wil.
AlphabetGratis
Raak de juiste letter aan.
AlphabetGratis
Leer letters, cijfers, vormen en woorden schrijven door de vorm ervan te volgen. Ook leer je alle woorden met alle beginletters van het alfabet.
Catch and count
Numbers, Counting, Spring€ 1,79
Easter - Pasen app. Met een auto moeten de kinderen de Paaseieren uit de lucht vangen. De app benoemd dan hoeveel eieren er opgevangen zijn.
AlphabetGratis
Leer waar elke letter van het alfabet een woord mee kan vormen.
Bunnyfur
SpringGratis
Een interactief storybook over een Paashaas. De kinderen helpen de Paashaas met de voorbereidingen voor Pasen. Eieren verven, eieren zoeken etc.
Spring€ 0,89
Storybook over een Paashaas die dol is op de kleur roze.
Callum the Caterpillar
Insects, SpringGratis
Storybook over een eenzame rups die wordt geholpen om vrienden te maken. De bladzijde sla je om door te swipen.
Animals, Colors, Shapes€2,39
Simpele leerzame spellen met dieren, kleuren en nummers. Je ziet de kleur, de vormen etc., het woord wordt uitgesproken en je kan het lezen als je daartoe instaat bent.
ColorsGratis
Leer over kleuren met begrippen/kleuren en zinnen die met die kleuren en begrippen gebruiken.
Mr. Pinkerton
AnimalsGratis
Een storybook over een gelukkige, dikke varken die de hele dag denkt over eten, luieren. Maar hij houdt ook van wandelen. Maar omdat hij zo dik is kan hij de stal niet uit. De dieren willen hem wel helpen, maar het lukt niet. Totdat een harde wind de stal omver blaast. Dit verhaal is voor jonge kleuters nog wel te moeilijk om te begrijpen. Ook moeten de leerlingen zelf de bladzijdes omslaan door op een pijl recht onder te drukken.
Animals, Colors, NumbersGratis
Leerzame spellen spelen met als onderwerp: kleuren, nummers en dieren. Deze app is geschikt voor de kinderen die al wat engelse woorden met betrekking tot de thema's kunnen lezen dus vanaf groep vier/vijf. Onder begeleiding kan hij misschien ook door andere of jongere kinderen worden gespeeld.
ColorsGratis
Verschillende korte zinnen over kleuren worden in netjes in het Engels uitgesproken.
Farm animals book
AnimalsGratis
Deze app lijkt op een storybook, maar er zit geen verhaal in. Elke bladzijde worden kenmerken van een boerderijdier beschreven en wat hij leuk vindt. I Like ...
Concepts, ColorsGratis
Maak een puzzel van een gekleurd begrip, wat ook uitgesproken wordt voordat je gaat puzzelen.
Farm jigsaw puzzles 123
Animals€ 2,69
Een app over de boerderij. De leerlingen kiezen een kaart en daar gaan ze de ontbrekende stukken maken door een puzzel op te lossen. Wanneer ze de puzzel af hebben, horen ze het Engelse woord. Deze app is in verschillende talen in te stellen. Ook in het Nederlands.
ColorsGratis
Een verhaal over kleuren, langzaam met simpele zinnen en mooi uitgesproken in het Engels.
Animals€ 1,79
Met deze app leren de leerlingen de boederijdieren bij naam en ook wat voor geluid ze maken. Ze kunnen ook plaatsje inkleuren en een memory spel spelen met de begrippen.
Colors€0,89
Ook hier worden begrippen en kleuren aan elkaar gekoppeld, 'orange ball' bijvoorbeeld. Wat wel extra is, is dat je je eigen stem toe kan voegen bij alle voorwerpen en kleuren, maar ook je eigen voorwerpen in de app kan zetten.
road vehicle
TransportationGratis
Rij met de voertuigen door de straten, door ze aan te raken en de slepen en je hoort wat het is en waar het naartoe gaat. Police car to the police station.
Teach me transport
Transportation€ 1,79
Meer informatie over verschillende vormen van transporten met deze eenvoudige, maar leuke app met mooie illustraties en leuke spelletjes. Recht onderaan de app is een plaatje van verschillende circels. Wanneer je daar op drukt zijn er nog meer activiteiten voor de leerlingen. Ze kunnen naar filmpjes kijken over voertuigen, een quiz spelen met de begrippen en puzzles maken.
Shapes on the bus
Shapes, Transportation€ 1,79
Het liedje van 'the wheels on the bus' is uitgebreid met de verschillende vormen. De leerlingen leren de vormen door ze te tekenen en door figuren te tekenen die bestaan uit verschillende vormen.
ConceptsGratis
Flashcards met Engelse woorden en plaatjes. Het woord wordt uitgesproken.
toddler-teasers-transportation
Transportation€ 0,89
Met de flashcards is het gemakkelijk om de begrippen van vervoersmiddelen te leren. Daarna kan de leerling in de quiz kijken of hij de begrippen in het Engels kent. In deze app kunnen ze ook een puzzel leggen. Deze app is goed voor de jonge kleuters. Het is kleurrijk en de plaatjes zijn duidelijk.
ConceptsGratis
Alle werkwoorden passeren de revue. Zorg ervoor dat je van de vier plaatjes degene kiest die past. Geschikt voor oudere kinderen, voor de jonsten wordt dit gokken.
Alphabet, Animals, Concepts, Food, House, Colors, Numbers, Shapes, TransportationGratis
Goede gratis app met heel veel flashcards en ook de geluiden die passen bij al die onderwepen krijg je te horen.
I lik planes
TransportationGratis
Dit prentenboek gaat over een onderwerp wat veel jongens aanspreekt, vliegtuigen. The 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5, afhankelijk van niveau.
Vehicles for kids
TransportationGratis
Transportation app die je goed kan gebruiken bij het introduceren van een thema. Wanneer je op een plaatje van een voertuig drukt kan je kiezen of je de naam of het geluid hoort wat het voertuig maakt. De leerlingen kunnen dan raden om welk voertuig het gaat. De plaatjes zien er simpel en kleurrijk uit.
Concepts€1,79
"Mijn eerste 100 woorden in het Engels" is ontworpen voor jonge kinderen die net het beginnen met hun eerste woordjes te leren kennen. De kinderen raken bekend met 100 basis woorden samen met de uitspraak. De kinderen kunnen kleuren, quizen, puzzels maken en video's bekijken.
ConceptsGratis
Kitty Words Family is een gratis educatief spel speciaal ontwikkeld voor kinderen die kunnen worden gebruikt om de Engelse woordenschat te verbeteren. Kitty Words Familie is een educatief spel dat woordherkenning, woordenschat en spelling combineert op een leuke en boeiende manier. Voor een volledige versie met meer opwindende scènes om te verkennen en bezienswaardigheden te zien, te upgraden naar de volledige versie, ook beschikbaar in de App Store.
Emotions, PeopleGratis
Emotions is een app waarbij je uit vier plaatjes de juiste emotie moet kiezen.
Emotions, PeopleGratis
Leer over een gekozen emotie door middel van een verhaaltje en foto´s. Er worden korte duidelijke zinnen uitgesproken die niet gecompliceerd zijn.
Concepts€0,89
Raak dat plaatje aan wat gevraagd is (bijv. middelste robot, roze ballon etc.) Goede duidelijke app, met weinig poaspas. Kan ook voor oudere kinderen gebruikt worden die net Engels leren.
Animals, Food, House, Concepts, ShapesGratis
Flashcards die ook worden voorgelezen met duidelijke plaatjes. De volgende thema´s komen aan bod: Animals, food, hobbies, my home, around town. Je kan ook je eigen flashcards maken.
Concepts, Conversation€0,89
Schuif een paar woorden in de juiste volgorde om de zin te maken die bij het plaatje past. Alles wordt voorgelezen.
Concepts, ConversationGratis
Verschillende situaties worden besproken, zoals; naar de kapper, het winkelcentrum, de supermarkt, speelplaats, het restaurant gaan.
Concepts, Conversation€0,89
Maak je eerste korte zinnen zelf op een gemakkelijke manier.
CountingGratis
Rangschik de matrix door elke vormkaart naar de juiste plaats in de matrix te slepen.
Counting, OrderGratis
Rangschik de matrix door elke vormkaart naar de juiste plaats in de matrix te slepen. Voor de oudere kleuters.
Alphabet, Colors, Numbers, Counting, Order, Shapes€1,79
Verschillende spelletjes waarbij je leert over; vormen, puzzels, ordenen, letters en waarbij je leert tellen.
Counting€0,89
Deze app leert je de getallen met kleurrijke achtergronden en plaatjes die corresponderen met het nummer.
Numbers, CountingGratis
Kinderen leren hiermee de nummers te herkennen, te tellen, ordenen van nummers. Deze app is voor de leeftijdscatgorie 4-5 jaar, er zijn ook apps voor 3-4 en voor 5-6 jaar.
Numbers, Counting€0,89
De kinderen leren aantallen door de juiste hoeveelheden naar elkaar toe te slepen. Je kan ook je eigen stem toevoegen.
NumbersGratis
De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. Dit prentenboek gaat over nummers.
Numbers, CountingGratis
Terwijl je de nummers leert schrijven zie je ook de aantallen voorbij komen en worden de nummers uitgesproken.
Food€0,89
Fun English Videos leert kinderen basis Engelse conversatie. Elke video bevat tekenfilms, liedjes, klaslokaal scenes en meer. Deze app gaat over fruit.
Food€0,89
Leer over groente via filmpjes, puzzels, kleurplaat, quiz en door te lezen.
Food€1,79
Leer over fruit via filmpjes, puzzels, kleurplaat, quiz en door te lezen.
MusicGratis
Veel muziekinstrumenten komen voorbij met naam, foto en een filmpje.
MusicGratis
Dit prentenboek gaat over muziek. De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven.
Connect the dots
Animals, Food, Numbers, Counting, Summer, Transportation, WaterGratis
Connect the dots is een app waarbij de leerlingen met hun vinger van het ene nummer naar het andere nummer moeten om een figuur af te maken. De app telt mee en als het figuur af is, vormt er een plaatje van bijvoorbeeld een olifant en wordt het begrip herhaalt in het Engels met het geluid wat het dier maakt. Deze app is makkelijk in gebruik en heeft verschillende thema's waaruit gekozen kan worden.
Nursery rhymes
MusicGratis
Leer de bekendste Engelse liedjes aan met deze vrolijke app. De leerlingen kunnen eerst de tekst als een verhaal oefenen, kleurplaat kleuren of meteen het liedje oefenen en meezingen. - baa,baa black sheep - head and shoulders - the itsy bitsy spider - Mary little lam - teddy bear, teddy bear, say good night - little boy blue
MusicGratis
Het liedje 'old macdonald had a farm' wordt op een vrolijke manier afgespeeld.
OrderGratis
Zoek van de plaatjes welke er bij hoort. Er bestaat nog een tweede versie van.
OrderGratis
Organiseer de onderdelen door ze in een van de plekken in de ruimte hierboven te slepen. Het opruimen van de kinderkamer is nog nooit zo leuk geweest. Leer sorteren en ordenen met deze app. Er bestaat ook een deel twee.
Miko's trip
Summer, Water€ 1,79
Een interactief storybook over een muis Miko die voor het eerst op een strandvakantie gaat, waar hij geniet van het zwemmen in de zee en waar hij nieuwe vriendjes maakt.
OrderGratis
Leer ordenen via deze app door de onderdelen in de juiste volgorde te slepen. Er bestaat ook een Series 2 met soortgelijke opdrachten.
I like summer
SummerGratis
De 'I Like' kinder prentenboeken omvatten veel mooie foto's en passende teksten, die het kind aanspreken. De verhalen en plaatjes zijn niet alleen leuk maar leren de kinderen over de wereld waarin wij leven. Ze zijn erg geschikt voor kinderen die Engels leren tot aan groep 4/5.
Josh and Emma
Numbers, Counting, Summer, WaterGratis
Josh and Emma gaan in dit interactieve verhaal naar het strand. Het verhaal wordt door een kinderstem duidelijk ingesproken en als je op de plaatjes drukt wordt het beschreven wat het is, bv. Big round ball. De leerlingen helpen mee met spullen verzamelen van het strand en krijgen een les in tellen in het Engels.
OrderGratis
Zoek de plaatjes die bij elkaar horen.
OrderGratis
Je ziet allerlei vormen, welke hoort er niet bij?
Counting 101
Numbers, Counting, Summer, WaterGratis
Met deze app helpen de leerlingen de visser om vis te vangen door op de vissen te tikken. De app telt mee hoeveel vissen er gevangen zijn. Vooral voor de hele jonge kleuters is dit een leuke app.
ShapesGratis
Door middel van flashcards, een puzzel, een quiz en andere spellen leer je de vormen.
Storybooks, Summer€ 1,79
Een interactief storybook over een zus en broertje die samen in de tuin kamperen en dingen ontdekken. De leerlingen helpen daarbij mee door te schijnen met een zaklamp op nachtvlinders, vuurvliegjes en door de sterren aan te wijzen. Het verhaal heeft meer weg van een filmpje dan van een voorleesverhaal.
when i grow up
Profession€ 2,69
Patrick fantaseerd in dit verhaal over volwassen worden en wat hij dan allemaal zou willen doen als hij later groot is. Allemaal verschillende beroepen komen aan de orde. Firefighter, astronaut, farmer, pilot, deep sea diver, knight, sheperd, footballer, trumpet player, school principal, baker, elephant tamer. Ook voor oudste kleuters is dit wel een moeilijk verhaal, maar de plaatjes maken wel veel duidelijk en het vrolijke achtergrondmuziekje maakt het verhaal heel vrolijk en leuk om naar te luisteren.
i spy with lola
Summer, Transportation€ 1,99
Dit zoekspel met verborgen voorwerpen is leuk en educatief. De mooie platen, duidelijk gesproken aanwijzingen en muziek van dit spel zorgen voor een echte filmervaring. Reis met Lola Panda de wereld rond! Wanneer kinderen in dit educatieve spel naar de verschillende voorwerpen zoeken, hebben ze niet alleen veel plezier, maar ontwikkelen ze tevens hun woordenschat, concentratievermogen en motoriek, en leren ze vormen herkennen. Het spel heeft drie moeilijkheidsniveaus en vier reislocaties.
St. Nicolas€1,79
Vind het speelgoed in een kinderkamer. De kinderen leren het vocabulair van het speelgoed en ze leren het te herkennen.
TransportationGratis
Puzzels met als thema transport.
My First day of school
People, School€0,89
Een storybook over een jongen die voor het eerst naar school gaat . Hij durft in eerste instantie niet naar school, want hij vindt het heel spannend. Maar aan het einde van het verhaal heeft hij vriendjes gemaakt en vindt hij naar school gaan heel leuk.
A very hungry caterpillar
Animals, Counting, Food, Order, Spring, Water€3,99
De kleuters spelen met deze app met de belangrijke figuren uit de boeken van Eric Carle. (The Very Hungry Caterpillar™, Mister Seahorse and The Very Quiet Cricket,Brown Bear, Brown Bear, What Do You See?, The Mixed-Up Chameleon and 10 Little Rubber Ducks. En terwijl ze denken dat ze aan het spelen zijn leren ze tellen, sorteren en leren ze meer over rupsen, zeepaardjes, chameleons en andere dieren.
Glodilocks and the three bears
Storybooks€ 0,89
Storybook over het sprookje Goldilock. Het verhaal wordt langzaam voorgelezen en de kinderen kunnen er alleen naar luisteren.
three little pigs
StorybooksGratis
Storybook over het sprookje met de drie biggetjes. Leuk om naar te kijken en naar te luisteren.
Little red riding hood
StorybooksGratis
Storybook over het bekende sprookje 'Roodkapje'. Het wordt op een rusitge toon voorgelezen en de plaatjes maken duidelijk waar het verhaal over gaat. De kinderen luisteren vooral naar deze app.
EmotionsGratis
Bij deze app leer je over de emoties. Er wordt in het Engels gesproken. Telkens wordt een andere emotie onder de aandacht gebracht door een jongetje die de emotie uitbeeld met aantrekkelijke visuele effecten.
Human body, People€1,79
Een storybook over een beestje wat alles helemaal zelf kan. Mooie illustraties
SeasonsGratis
In de app Let's go out krijg je verschillende platen te zien met een situatie uit een van de seizoenen. Je moet er voor zorgen dat je de kinderen op de juiste manier aankleed.
Princess Camille
Carnaval, Fairy talesGratis
Princess Camille neemt je mee naar haar sprookjeswereld. Je leert samen met haar de vormen, tellen en legt puzzels. Het niveau wordt hoe verder je in het spel komt steeds moeilijker.


 

​​​

​​​​​​​​