IT lab


 

Het IT-lab is het laboratorium van Alberdingk Thijm Scholen (AT scholen) waar onderzoek wordt gedaan naar de vele mogelijkheden van de informatietechnologie voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Dit doen we met het doel dat de leerlingen deze technieken gebruiken en meer over de verschillende technieken leren. Scholen kunnen materialen lenen om te gebruiken op school of een bezoekje brengen aan het IT-lab.

Naast het ontdekken van de laatste technologische ontwikkelingen, kunnen er workshops gevolgd worden door leerlingen en medewerkers van AT scholen deze doelgroepen over o.a. robots, VR/AR, 360 graden camera's, stopmotion, green screen, office 365 en de nieuwste innovaties van dit moment.

Op deze plek worden ook onze leerlijnen geschreven door onze arrangeurs.

Adres IT lab = Prins Bernhardstraat 160, Hilversum

 
Parkeren kan op de parkeerplaats bij het St. Aloysius College (ingang tegenover het politiebureau). Of met de AT-bus via de 'laden en lossen plek' van het St. Aloysius College. Wij halen jullie op bij de parkeerplek. De ingang van het IT-lab is bij het plein van de Junior Campus.


 

Medewerkers gaan voor meer informatie, reserveringen van materialen en planning van de workshops naar:

itlab.atscholen.nl (achter AT​ inlog)

Om afspraken te maken voor een bezoek aan het IT-lab kun je met Herman Rigter (ICT directeur) of Vera Weck contact opnemen via:

itlab@atscholen.nl

ITlab.jpeg