Groep 5

​​​​​​Welkom op de webpagina van groep 5​!​IMG_2590.JPG________________________________________________________________________________________________________


Sinterklaas en schaatsen


Afgelopen week heeft groep 5 een ontzettend gezellige en feestelijke week gehad. We hebben maandag 5 december Sinterklaas met elkaar gevierd. De kinderen hadden allemaal een surprise voor een kind uit de klas gemaakt. Het waren prachtige creaties! We hebben onze ogen echt uit gekeken. Sinterklaas en zijn Pieten zijn ook nog even bij ons op bezoek gekomen. 

Het was een feestelijke en gezellige dag!


Op dinsdag 6 december zijn we gaan schaatsen op de Brink in Laren met de hele klas. We hadden de hele schaatsbaan voor ons alleen. Hierdoor hadden we heerlijk de ruimte en kon iedereen tegelijk schaatsen. Aan het einde van de ochtend kregen we nog een tas vol met cadeautjes van de Jumbo! Het was een geslaagde schaats ochtend.

De Kinderboekenweek


Groep 5 is deze week gestart met de Kinderboekenweek. Het thema van deze Kinderboekenweek is: 'Voor altijd jong'! Op woensdag 5 oktober was de opening in de hal van de Mariaschool. Juf Amber, Juf Maria en Meester Rik hebben de Kinderboekenweek geopend met een optreden als opa's en oma's. In de klas doen we gedurende deze week verschillende activiteiten. De kinderen hebben al een family tree gemaakt, een elfje en hebben hun lievelingsboek meegenomen. De kinderen vertellen iets over hun lievelingsboek en zetten hem dan op de leestafel van groep 5. Zo kunnen de kinderen elkaars lievelingsboeken lezen.

Volgende week is de afsluiting en gaan we voor een spetterend optreden zorgen!

Zijn jullie er ook gezellig bij?


Groetjes,

Groep 5


IMG_2750.JPG


IMG_2751.JPG