Kinderrijk is een basisschool in Naarden - nu: Gooise Meren - voor ontwikkelingsgericht onderwijs. Er is veel aandacht voor Engels op school en onderzoekend leren. Het onderwijs wordt in thema's aangeboden.
  
  
  
Beschrijving
  
  
1
  
2
  
3

​Wereldverkenners gezocht!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Schoolkeuze is belangrijker dan ooit. Ouders vinden het tegenwoordig vooral belangrijk om te kijken of een school echt past bij hun kind. KinderRijk is een reguliere basisschool in Naarden Bussum - gemeente Gooise Meren - ​, maar wel net een beetje anders dan andere scholen.

Ontwikkelingsgericht onderwijs

Onze leerlingen komen uit de hele regio en volgen ontwikkelingsgericht onderwijs, waarb­ij alle leergebieden geïntegreerd in thema’s worden aangeboden. Bij de thema's horen ook excursies, workshops en/of gastlessen, waarbij de leerlingen kennismaken met de wereld om hen heen. Onze wereldverkenners gaan met grote betrokkenheid en enthousiasme in projecten aan de slag en leren zo al op jonge leeftijd om te plannen en te reflecteren, onderzoeksvragen te stellen en te beantwoorden en de resultaten daarvan te presenteren.

Kleine groepen

Omdat we een kleine school zijn met groepen waarin nooit meer dan twintig leerlingen zitten, kunnen we ieder kind genoeg aandacht geven in de persoonlijke ontwikkeling.

Engels op school

Om de wereld te verkennen wordt op onze school ook al vanaf de kleuterklas een start gemaakt met tweetalig onderwijs. Een deel van de lessen wordt verzorgd in het Engels, door de leerkracht of door de inzet van ‘native speakers’. ​

Nieuwe leerlingen zijn welkom, of ze nou voor het eerst naar school gaan of willen overstappen vanaf een andere school waar ze op de een of andere manier niet tot hun recht komen. Daarbij vinden wij het belangrijk de tijd te nemen om te kijken of onze school bij uw kind past. ​

​​ 


​ ​​